Gå til sidens hovedinnhold

Berit Seljestokken blir nye produksjonssjef sjø i Grieg Seafood Finnmark

Berit Seljestokken rykker opp fra stillingen som fiskehelsesjef i selskapet, som er Grieg Seafoods største region.

Pressemelding

Berit har hatt en stø hånd på rattet som fiskehelsesjef siden 2008, og vært sentral i selskapets arbeid med fiskehelse i en periode med stor vekst.

– Vi er svært fornøyd med at Berit nå tar på seg større oppgaver og vil videreutvikle og lede arbeidet på sjø, sier Vidar Aamo Nikolaisen regiondirektør i Grieg Seafood Finnmark.

Grieg Seafood slaktet 32.000 tonn laks i 2019 til en verdi på 1.8 milliarder kroner.

Seljestokken har tidligere arbeidet med villaks i Vossovassdraget og en periode som inspektør i Mattilsynet før hun startet i Grieg Seafood Finnmark i 2008.

Berit er utdannet fiskehelsebiolog fra Universitetet i Bergen og er bosatt i Alta med familien.
Mange kjenner også Berit som en trofast deltaker i Finnmarksløpet.

– Jeg har allerede stått noen uker i stillingen, og kjenner at dette er et spennende steg videre. Oppdrett av laks er et teamarbeid, og jeg vet at jeg har et sterkt lag som står på og vil lykkes, sier Berit Seljestokken