4 av 10 har planer om å pusse opp i 2019

Veldig mange nordmenn skal pusse opp badet i 2019.

Veldig mange nordmenn skal pusse opp badet i 2019. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

De fleste skal bruke under 100.000 kroner på oppussingen.

DEL

(Siste) En undersøkelse YouGov har gjennomført på vegne av Comfort viser at 40 prosent av norske boligeiere har planer om å pusse opp et eller flere rom i 2019.

Av disse planlegger 30 prosent å pusse opp baderommet.

70 prosent av dem som skal pusse opp planlegger å bruke 100.000 kroner eller mindre på oppussingen. Kun åtte prosent skal bruke over 200.000 på oppussing i 2019.

– Å renovere et helt bad kan være kostbart. Men som i alle andre rom kan små grep også utgjøre en stor forskjell på baderommet. Det trenger ikke å koste all verden å fornye badet, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Comfort, Kari Øgle Kjensberg.

Hun forteller at drømmebadet i 2019 skal ha lite symmetri og at det interiørmessig skal være mer likt andre rom.

– Her er det bare fantasien som stter grenser. Det meste er lov. Planter, materialer og interiørelementer man ellers er vant til å se i andre rom skal inn på badet. Dette er mindre investeringer som bidrar til å fornye badet, sier Kjensberg.

– Det å installere en ny kran, et nytt dusjhode eller å montere et nytt baderomsmøbel er også gode og rimelige grep for å gi badet et løft, legger hun til.

Baderomsmøblementet skal ha ulike materialer i 2019. Det blir også mer innslag av farger på badet. Vegger, tak og møbler skal ha mørke, dype farger. (ANB)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken