«Dette skaper store splittelser i vår lille kommune som ingen er tjent med»

Kristoffer Pedersen fra Kjøllefjord har sett seg lei på usaklige og stygge kommentarer i debatter på Facebook.

Kristoffer Pedersen fra Kjøllefjord har sett seg lei på usaklige og stygge kommentarer i debatter på Facebook. Foto:

Av

– Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt til å skrive noe her i det hele tatt, men føler det nå har gått for langt med tanke på hva folk legger ut, kommenterer og debatterer om, skriver Kristoffer S. Pedersen.

DEL

MeningerDet pågår flere debatter nå, hvor det legges ut innlegg og kommentarer som omhandler folk som på grunn av sine stillinger er taushetsbelagte, og av den grunn ikke kan forsvare seg selv eller legge til grunn for handlinger/vedtak som er gjort. Folk hiver seg velvillige med i kommentarfeltene på diverse debatter uten å faktisk har satt seg inn i saken, og som regel med kommentarer som omhandler den oppgitte etat/person som er taushetsbelagt og ikke har mulighet eller ønske om å svare for seg på Facebook.

I andre debatter som omhandler en næring som både er ønsket og uønsket i kommunen vår, legges det ut innlegg hvor folk kommer med usannheter, feil informasjon og kommentarer som henger ut enkelt personer. Det skaper store splittelse i vår lille kommune og det er desverre gått så langt at det går utover familier og barn. Skal vi ha det slik i vår kommune at barn ikke skal kunne gå på skolen, trening eller leke ilag uten at de skal bli preget av at foreldrene deres er for eller imot, skal vi virkelig ha det slik i vår kommune at vi ikke kan gå på butikken uten så se stygt på hverandre, overse hverandre eller rett og slett ikke være på hils med hverandre, fordi at den ene er for og den andre er i mot?

Dette skaper store splittelser i vår lille kommune som ingen er tjent med, og det verste med alle disse debattene er at det går utover familier, barn og personer som ikke kan svare for seg pga sine stillinger! Er det slik vi skal ha det?! Er det slik vi skal skape bolyst?!

Jeg trur hvertfall ikke slik dritt slenging, uthenging og usaklige debatter fører noe godt med seg! Det er lov å være uenig i ting, men ikke la det gå utover, personer, familier eller barn i samfunnet!

Som voksne i ett samfunn må man kunne møtes til dialog, debatt og møter på en plattform der man faktisk ser de/den man henger ut eller ikke er enig med i øynene, kanskje da vil det gå opp for folk at den som man faktisk henger ut, diskuterer med eller slenger dritt om faktisk er ett menneske, med ett hjerte og følelser slik som oss selv!

Vi alle er bare mennesker, og vi må faktisk behandle hverandre som mennesker!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags