Demokrati.

Den brutale sannhet,den ekte sannhet!

Vi skal være glad vi er født i et land der vi har demokrati. Demokratiet er enkelt å forstå og en rettferdig måte å gå til valg på. Dette er selvfølgelig noe vi alle vet, men at det skulle bli det det ble i Nordkapp kommune var vi vel ikke helt forberede på.

Når et demokratisk valg blir snudd til noe negativt og mye av energien blir brukt på feile saker og arenaer, da er det på tide å løfte blikket å se fremover.

Fremtiden! Noe så spennende!! Tenk for noen muligheter vi har i Nordkapp kommune. Tenk hva vi har!! Vi sitter med den største juvelen av dem alle. Vi sitter med diamanten i norsk reiseliv. Vi er nå i en pandemi, men reiselivet kommer tilbake med full kraft og da må vi være på. Vi har uante muligheter til å skape flere og gode arbeidsplasser vis vi spiller kortene riktig, men vi må samarbeide tverrpolitisk. Sammen er vi så mye sterkere!! Vi må kjempe for Magerøya! Magerøya som vi ALLE har så kjær. Æ har et stort hjerte for Honningsvåg å at vi skal klare å snu den negative utviklinga. Æ har en enorm stor tru på reiselivet!

Fiskeriet går så det suser å like så kan reiselivet. Det kan vokse å bli enda bedre, vi må bare ta i bruk det vi besitter. Vi må begynne å pusse diamantene,ja for vi har flere… ikke bare Nordkapp. Vi har MAGERØYA

Vi burde bruke all vår energi og engasjement på alt det gode vi har i alle partier. For vi vil alle kun det beste for Nordkapp kommune.

Så for fremtidige valg så må vi erkjenne at der er vinnere og tapere og at det er den ekte og brutale sannhet i et demokratisk valg.