Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Artikkelen er over 1 år gammel
(iFinnmark)

Politiet i Finnmark har hatt en relativt rolig natt til søndag, opplyser operasjonsleder Gunnar Øvergaard til iFinnmark søndag morgen.

Etter oppfordring fra iFinnmark har han imidlertid funnet noen hendelser fra natten.

I Hammerfest ble en mann i 50-årene pågrepet lørdag kveld. Politiet etterforsker vold i nære relasjoner.

I Kautokeino fikk politiet melding om en voldshendelse utenfor et utested i sentrum, natt til lørdag. En kvinne skal ha blitt angrepet av to yngre kvinner. Episoden medførte ikke behov for legebehandling, og ble fulgt opp av patruljen på stedet.

Satt fast i rullestol

I Øst-Finnmark rykket politiet ut til en dame som satte seg fast med elektrisk rullestol lørdag kveld. Hun ble hjulpet løs av patruljen.

På Hesseng i Sør-Varanger kom det inn melding om overstadig beruset mann på offentlig sted. Han ble kjørt av patrulje til sin bopel.

I Kirkenes kom det også inn melding om en overstadig beruset person på et utested i sentrum. Han ble ilagt pålegg om å holde seg borte fra sentrum, og ble kjørt til bopel.

En overstadig beruset kvinne ble natt til søndag kjørt hjem av politiet i Kirkenes.

Ropte og banket på døra

I Alta fikk politiet inn en melding klokken 04.00 om en person som ropte og banket på døren til en privatadresse på Aronnes. Patruljen kom til stedet, og traff på en beruset mann i 30-årene. Han var ikke ønsket på stedet, og ble kjørt hjem av politiet, og ilagt pålegg.

I Honningsvåg kom det inn melding om en full og kranglete person, som er uønsket på et utested i sentrum. Patruljen var på stedet, og personen ble ilagt pålegg om å forlate stedet. Det etterkom vedkommende.

Også i Alta ble en beruset person bortvist fra sentrum. Patruljen traff en mann i 50-årene som utviste sjenerende atferd på offentlig sted, natt til søndag.

En patrulje ble tilkalt til et utendørs serveringssted i sentrum. To menn i 20 årene var verbalt utagerende og kranglete i matkøen. Begge forlot stedet da politiet ankom.

Også i Hammerfest fikk politiet melding om krangling i matkø natt til søndag, uten for et serveringssted. En mann i slutten av 20 årene ble bortvist fra sentrum av patrulje.

Les også

Rykket ut til melding om slagsmål

Promillekontroller

Ved Tana bru holdt politiet promillekontroll natt til søndag. Av elleve kontrollerte, var det ingen reaksjoner.

Det samme ble gjennomført i Alta. Der var det 50 kontrollerte, og ingen reaksjoner.

I Alta ble også en bilfører ilagt et forenklet forelegg for feil bruk av lys, lørdag kveld.

Rykket ut til bråk – kvinne tatt med til helsesjekk

Kommentarer til denne saken