Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Artikkelen er over 2 år gammel
(iFinnmark)

Kirkenes: Klokka 03:09 har politiet siktet en mann i slutten av tenårene for promillekjøring. I tillegg har en taxikunde nektet å gjøre opp for seg. Vedkommende er anmeldt, skriver politiet på Twitter.

Det har vært et russearrangement i Sandnesdalen i natt, hvor  politiet har hatt nok å gjøre. Tre kvinnelige russ var involvert i en voldsepisode. En av de skal ha blitt slått til og fått et kutt i leppa. Politiet var også i kontakt med to andre kvinnelige russ på arrangementet som ble bortvist etter tumulter. To mindreårige jenter fikk også beskjed om å forlate. En beruset 16-åring måtte også dra hjem.

Honningsvåg: Kl 03:21 har det vært en slåsskamp på en privatadresse. Tre menn i 20-årene var innblandet, hvor en ble sendt til legevakt med skader. De to andre er mistenkte for å ha utøvd volden.

Havøysund: 04:33 har tre personer barket sammen på en privatadresse. Ti personer var tilstede på en fest, og politiet og ambulanse rykket ut på melding. Slagsmålet skal ha oppstått i krangel om en jakke. Ingen personer skal ha blitt skadet, og de tre involverte forlot adressen.

- Slåss med dørvakt

Alta: En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum i 2-tiden i natt. Han skal ha fremstått aggressiv og var så full at han ble bedt om å forlate sentrum. En mann i 30-årene ble også bortvist. Politiet beskriver han som en bråkmaker i sentrum.

Hammerfest: I morgentimene søndag, 06:10 har politiet rykke tut til en melding om vold på en privatadresse. En mann i 30-årene ble pågrepet i nærheten av stedet. Tidligere på kvelden i 2-tiden rykket politiet ut på melding om slåsskamp utenfor et utested i sentrum. En mann i slutten av tenårene slåss med en dørvakt, og ble bortvist fra sentrum.

Kommentarer til denne saken