Arrangørene selv, Fotballgruppa til HT&IF, er mer enn fornøyde med helgen:

- Vi er selv veldig glade og fornøyde etter lørdagen. Vi var mer en klare for å arrangere fotballcup igjen etter to år med stillstand under pandemien. De tilbakemeldingene vi har fått fra alle de tilreisende lagene er veldig gode og alle sitter igjen med en god følelse etter en strålende lørdag med masse ekte fotballglede i Nordkapp Flerbrukshall, forteller June Hansen som er leder i Fotballgruppa til HT&IF.

Ekte fotballglede

Det var nesten 300 barn i alderen 5 til 11 år som fikk utfolde seg i Nordkapp Flerbrukshall og alt gikk på skinner gjennom hele dagen.

- Det var masse glade barn og masse publikum. Vi hadde flere unge nye dommere som nylig har gått dommerkurs og disse gjorde en super jobb. Det er heller ingen tvil om at vi har verdens beste dugnadsgjeng i HT&IF. Det er så mange ja-mennesker at alt gikk på skinner, sier Hansen.

Hun er veldig glad for at man endelig kunne fylle Flerbrukshallen igjen med fotballglede.

- Dette var til å ta og føle på. Det var smil overalt. De gode tilbakemeldingene var de tilreisende spillerne viser at vi er gode til å heie på hverandre på tvers av klubbene. Det er fantastisk.

Måtte ta "fjæraveien hjæm"

Det var ikke bare inne i Nordkapp Flerbrukshall at stemningen var mer enn god. A-laget spilte samme dag sin første seriekamp og her var det Nordlys som måtte "ta fjæraveien hjæm".

- Det ble seier til Turn mot Nordlyst, 4-3, så det er liten tvil om at det var på kunstgressbanen og i Flerbrukshallen det skjedde i helgen.

Fremover nå er det full rulle for HT&IF sine fotballspillere og allerede neste helg er det klart for nye seriekamper,

- Den neste turneringen for de minst er i Hammerfest den 4. juni, mens alle de andre lagene har seriekamper hver helg fremover. Nå ruller Finnmarksfotballen for fullt og alle lagene til HT&IF er med.

- Vi vil takke alle sponsorene og alle publikummere som var tilstede i helgen. Vi gleder oss over at vi spiller på lag og heier på hverandre avslutter leder i Fotballgruppa.

Bildeserie

Stor bildeserie fra Sparebank1 Cup