Fem involvert i slagsmål: – En blødde fra munnen. En annen hadde kutt på knoklene og skrubbsår på knærne

Dette skjedde mens du sov.

DEL

(iFinnmark) Båltenning er ute av kontroll, og det er berusede personer involvert, lød meldingen politiet fikk, melder politiets operasjonssentral i Finnmark politidistrikt natt til søndag. En patrulje rykket ut til stedet i Alta og sjekket forholdene.

– Viser seg å være en grill hvor ungdommer har kastet på tennvæske for høyere flammer. Involverte var forlatt. Flammene slukket, skriver politiet på Twitter.

I samme by ble også en mann i 20-årene anmeldt for urinering på offentlig sted. Han ble bortvist fra sentrum.

Hard på gassen

I Vadsø ble en mindreårig sjåfør på moped stanset på grunn av høy hastighet. Vedkommende skal også ha forsøkt å kjøre på bakhjulet. Politiet tok midlertidig beslag av førerkortet.

Amper stemning

Samme natt fikk politiet melding om slåsskamp på et utested i Honningsvåg. Flere menn i 20- og 30-årene var involvert. De anmeldes for ordensforstyrrelse, melder politiet på Twitter.

Politiets operasjonsleder i Finnmark politidistrikt, Ann Rigmor Søderholm, opplyser at fem personer var involvert i hendelsen. Slåsskampen hadde startet på innsiden av utestedet og så flyttet seg til utsiden.

– En hadde fått flere slag og blødde fra munnen. En annen hadde fått kutt på knoklene og hadde skrubbsår på knærne, sier hun og leser opp fra politiloggen.


Feststøy

Ellers har politiet fått flere melding om feststøy både i Hammerfest, Alta, Kirkenes og Vadsø.

– Både gitt pålegg om å dempe støy og avsluttet fester, skriver politiet på Twitter.

Artikkeltags