Ny journalist i Kjøllefjord

Frilanser: Daniel A. Øyen er engasjert som vår frilanser i Kjøllefjord. Har du tips om saker? Send til tips@finnmarksposten.no

Frilanser: Daniel A. Øyen er engasjert som vår frilanser i Kjøllefjord. Har du tips om saker? Send til tips@finnmarksposten.no

Daniel A. Øien (45) er engasjert som Finnmarkspostens journalist i Kjøllefjord.

DEL

Finnmarksposten satser i Kjøllefjord og vi har dermed engasjert Daniel Øien (45) som vår nye frilanser i Kjøllefjord og omegn.

- Finnmarksposten.no har vært tatt svært godt imot i Nordkapp kommune. Vi ser også at det er interesse i omkringliggende kommuner. Nordkyn er et område som ikke dekkes så tett av noen medier i dag, og mange har ønsket at Finnmarksposten er mer på ballen på det som skjer der. Derfor har vi bestemt oss for å satse også der, og kommer til å bringe små og store nyheter i tiden fremover. Vi oppfordrer folk på Nordkyn til å tipse oss om viktige saker i lokalmiljøet sier redaktør i Finnmarksposten, Arne Reginiussen.

Daniel A. Øien er opprinnelig fra Sverige, men har bodd i Norge de siste 20 årene.

Siden 2010 har han bodd i Finnmark.

- Jeg er gift med en dame fra Kjøllefjord, og det var på denne måten at jeg havnet i Finnmark og i Kjøllefjord forteller han.

Øien driver firmaet Open Concept AS som designer nettsider.

- Jeg er opptatt av hva som skjer i lokalsamfunnet, samtidig som jeg også er politisk engasjert, forteller han.

- Jeg holder meg godt oppdatert på hva som skjer i lokalsamfunnet.

Har du tips til gode saker i Kjøllefjord og området rundt?

Ta kontakt med Daniel A. Øien som fra mandag også jobber for Finnmarksposten.

tips@finnmarksposten.no


Artikkeltags