Gå til sidens hovedinnhold

Holder stengt til 17. april

Artikkelen er over 1 år gammel

Statens Vegvesen skriver i en pressemelding at de holder stengt alle trafikkstasjonene til 17. april.

Trafikkstasjonene stengt til og med 17. april

For å begrense koronasmitte holder Statens vegvesen fortsatt trafikkstasjonene stengt over påske.

– Vi følger helsemyndighetenes anbefalinger og gjør løpende vurderinger av hva som er forsvarlig. Vi jobber med tiltak som kan gjøre det aktuelt å åpne trafikkstasjonene delvis igjen, men dette krever en del planlegging, sier direktør Bodil Rønning Dreyer i Statens vegvesen.

Stengingen innebærer at alle skranketjenester er helt stengt, det er ikke mulig å gjennomføre teoriprøver og oppkjøringer er avlyst til og med 17. april. Tilbudet av kjøretøykontroller i hall er redusert.

Sjekk om du kan gjøre det selv hjemme

Mange førerkort- og kjøretøytjenester du før måtte gjøre på trafikkstasjonen, kan du nå gjøre digitalt.

– Det er heldigvis mye du kan gjøre selv, og jeg anbefaler alle å ta en tur innom vegvesen.no for å se om du kan ordne det du trenger hjemmefra istedenfor å måtte vente til vi åpner igjen. Så er det klart at ikke alt lar seg løse på den måten, og vi jobber med å finne løsninger på dette – både nå mens vi er stengt, og også hvordan vi skal ta det igjen når vi gjenåpner, sier Dreyer.

På vegvesen.no vil du til enhver tid finne oppdatert informasjon om utsatte frister, dispensasjoner og andre endringer som følge av koronasituasjonen.