Honningsvåg skolekorps skal markere frivillighetens år med et «Vår dag»-arrangement. Det er åpent for alle, og vi håper så mange som mulig har lyst og anledning til å være sammen med oss denne dagen. Vi ønsker å vise fram det frivillige arbeidet som kommer til uttrykk gjennom vårt lokale kulturliv, og har fått støtte til arrangementet fra Frivillighetnorge.no.

Det skriver Kristin Haga Martinsen i en e-post til Finnmarksposten på vegne av styret i Honningsvåg skolekorps.

Honningsvåg skolekorps planlegger et utendørsarrangement i fjæra på Sarnes, ved hytta til Per-Inge Jensen og Kjersti Røst fra klokka 14.00.

Utekonsert

Her blir det en liten konsert rundt klokka 15, og før dette vil det bli anledning til å kjøpe pølser og hamburgere. Etter konserten blir det utdeling av årsmedaljer til musikantene, og skolekorpset byr på kaffe og kaker. Dirigent Per-Inge Jensen har tilfeldigvis 60-årsdag denne dagen.

Det blir også et lite loddsalg med fine sommerpremier, og kanskje noen leker/konkurranser for de som har lyst. Ta med varme klær dersom været krever det, og gjerne et sitteunderlag skriver Haga Martinsen.

Det er mulig å kjøre fram til området der vi skal være (transport av deltakere/publikum ved behov), men det er dessverre ikke plass til å parkere der. Vi anbefaler isteden å bruke parkeringsplassen ved Sætervågvannet, og gå over haugen.

Dersom noen trenger transport til Sarnes, vil vi prøve å ordne det. Ta kontakt med Kristin Haga Martinsen på telefon 45439638 innen torsdag 2. juni dersom du trenger transport.

- Håper vi sees i fjæra avslutter styret i Honningsvåg skolekorps e-posten.