Det første som slår en er at NAP har tydeligvis ikke vært med på samme fest som oss andre. Den festen jeg har vært med på er en av de bedre. Det er så mye positivt som man burde ta med seg selv om det er tøffe tak økonomisk. Kommuneøkonomien har alltid vært en nøtt å knekke, for uansett parti ved roret, og kutt må dessverre til selv om ingen vil. Når det er sagt så har jeg bestemt at dette innlegget skal være fylt med positivitet og stolthet!

Åååå jeg er SÅ stolt!

Stolt av Torgeir Samuelsen! Mannen som aldri ga opp, og mannen som ikke stoppet ved den første dumpen i veien men valgte å fortsette. Takk, Torgeir Samuelsen! Jeg er stolt av Jan Olsen! Mannen som tok over stafettpinnen og gikk inn i tidenes valg. Han har stått i stormen og gått fremst i toget til det til slutt ble for tungt, men himmel så stolte vi er av det Jan klarte!

Takk, Jan Olsen!

Jeg er så stolt av advokat Ole Martin Jensen! Honningsvåggutten som førte oss stødig gjennom to rettsaker! For en jobb og for en advokat!

Takk , Ole Martin Jensen!

Jeg er stolt over administrasjonen som har jobbet på gjennom disse årene. Det har ikke vært helt enkelt til tider men det gjøres en viktig og fantastisk jobb som vi ikke alltid ser.

Jeg er stolt over den nye brannstasjon vi har fått, og det trengtes! Vi trenger ikke å tenke på en ny stasjon på mange tiår.

Jeg er stolt over alle fantastiske helsearbeidere som jobber og står på så vi kan ha det godt og trygt i vår kommune, selv med kraftige nedskjæringer. Det er bare å ta av seg hatten! Jeg er stolt om vi kan si velkommen til en ny rådmann( fra Nordkapp kommune )som kan være med å styre skuta med stødig hånd. Det trenger vi å fortjener vi.

Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det som er veldig viktig nå. Det gjelder å gjøre det beste ut av situasjonen. Det er jo dessverre sånn at de fleste kommuner i Norges land har økonomiske utfordringer, og der er jeg stolt av Trudy Engen og Tor Mikkola som på strak arm steppet inn i ordførerrollen når ting ble som de ble. Takk, Trudy og Tor dere har begge håndtert det på en veldig tilfredsstillende og god måte. Jeg er stolt over det unike utvalget vi har i forhold til næringsliv og kultur, og for ikke å snakke om ildsjelene innenfor idrett og de frivillige. Alle jeg har takket i dette innlegget har bidratt til positivitet og gode holdninger noe som er så viktig fremover. Stolt er jeg også med tanke på at vi er blitt flere innbyggere i kommunen,og sist men ikke minst stolt over magerøyas befolkning som har sagt ja til å være med på denne positive festen som forhåpentligvis vil vare ut i de små timer. En god fest lever man lenge på mens en dårlig fest vil man helst bare glemme og det er tydelig at noen i NAP har gått på en festsmell og fått blackout og selektiv hukommelse.