Gå til sidens hovedinnhold

Konsert med deLillos

I samarbeid med samarbeidspartnerne Scandic, Uteliv Nordkapp og Repvåg Kraftlag kan vi endelig slippe nyheten om at det blir konsert med deLillos i Honningsvåg den 11. september.

Pressemelding

deLillos ble dannet i Oslo i 1984. Gruppen blir regnet som en av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene.

Selv om konserten er under filmfestivalen, er den ikke en del av filmfestivalen. Konserten blir presentert av Nordkapp kino og kultursal med samarbeidspartnerne Scandic, Uteliv Nordkapp og Repvåg Kraftlag.

– Jeg er glad for at man i Nordkapp kommune har aktører som stiller opp for kulturen og tar ansvar selv om de gjennomgår tøffe tider, sier virksomhetsleder for kultur Steffen Ditløvsen.

Bandet ankommer Honningsvåg allerede torsdag og har ytret ønske om en tur til Nordkapp. Takket være hyggelige priser hos Nordkapp bilservice har vi en 9 seter tilgjengelig for omvisning på øya vår.

– Vi gleder oss til å presentere de i vår sal!