Lager skøytebane av rådhusplassen

Her er Nordkapp brann og redning i full gang med å spyle vann utover rådhusplassen. Dette kommer til å bli en flott skøytebane utover i den kommende uken.

Her er Nordkapp brann og redning i full gang med å spyle vann utover rådhusplassen. Dette kommer til å bli en flott skøytebane utover i den kommende uken. Foto:

I formiddagstimene i dag har Nordkapp brann og redning brukt vannslangen til noe helt annet enn å slukke brann. Det tipper vi mange små og store i Honningsvåg vil sette pris på når det fryser til.

DEL

Nordkapp Brann og Rednings skriver på Facebook at de etter forespørsel fra ordfører med flere har igangsatt arbeidet med å legge til rette for skøyebane på Rådhusplassen i Honningsvåg.

De skriver videre i statusen at arbeidet vil foregå over flere dager da isen må legges lagvis , men at de håper det skal være gode forhold utover uken.

- Vi fant ut av vi like godt kunne hive oss rundt og ta oppfordringen. Dette arbeidet vil vi fortsette med i uken som kommer, sier Alex Eliassen i Nordkapp brann og redning som håper mange vil benytte seg av skøytebanen når den er klar.


Artikkeltags