Gå til sidens hovedinnhold

Mørketidslyset

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nå går vi inn i mørketid eller fargetid som mange av oss vil si. Det å klare å se det positive i mørke,sier noe om måten vi tenker på og trenger ikke være så vanskelig. Vi trenger bare å se oss litt rundt... vri litt på hodet og se mot sør. Himmelens fargespill er helt fantastisk,og man kjenner en følelse av takknemlighet og glede av å bo så langt nord.

Akkurat denne positive vinklingen,velger jeg å ta med meg i den tunge tiden vi har vært inne i. To år i en mørk pandemi,der bedrifter har slitt og fortsatt sliter og alt har føltes veldig tungt- det er nå vi MÅ ta fram mørketidslyset.

Vi kan ikke miste håpet om at ting skal bli bedre, og der kan vi all gjøre en forskjell. Vi må ta ansvar for å spre de positive vibbene. Sosiale medier og lokal presse trenger vi også hjelp fra. Vi blir bombadert med negative nyheter nesten hver dag,og hvis det er noe vi ikke trenger når det er som mørkest,så er det akkurat det.

Vi trenger mørketidsLYSET!

Vi trenger å høre om alt det positive som skjer i vår kommune,vi trenger innslag med glimt i øyet,vi trenger de små gladnyhetene som har en enorm positiv effekt på oss mennesker. Vi trenger at selv hvilken side du står på politisk,at vi sprer det positive og ikke det negative.

Jeg blir oppriktig lei meg når jeg hører at innbyggere i kommunen sier at det blir godt å reise bort-"det e så mye negativitet i kommunen"!! Der burde virkelig være et signal til oss alle om at vi må ta et krafttak.

Vi ALLE har et samfunnsansvar i å hjelpe hverandre i å se det magiske mørketidsLYSET