Gå til sidens hovedinnhold

Nordkapp Filmfestival trenger frivillige

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er bare en måned igjen til Nordkapp Filmfestival går av stabelen i Honningsvåg og arrangørene ønsker å få med seg så mange frivillige som mulig.

Nordkapp Filmfestival 2019 nærmer seg med storm skritt skriver Nordkapp filmfestivals frivilligkoordinator Daria Polishchuk i en pressemelding.

Det er bare én måned igjen til årets største filmevent i Finnmark, og det er helt alfa og omega for oss å få mange frivillige som er villig til å bidra med sin tid og kompetanse til å lage en fantastisk festival! Vi er avhengige av at godt folk kan stille opp år etter år og gjør det mulig å drive en såpass stor festival sier hun i pressemeldingen.

Mange fordeler

Som frivillig har man mange fordeler, bl.a. adgang til alle filmvisningene og rabatterte billetter til andre arrangement. Dessuten er det en glimrende mulighet til å bli kjent med nye folk! Vi har særlig god erfaring med nye lærere som kommer til Honningsvåg å jobbe hvert år og bruker festivalen som en plattform for å møte nye folk.

Gjennom sitt lange liv har filmfestivalen skapt et kjernegruppe med frivillige som tar aktiv del i festivalen hvert år, noe som vi setter enormt stor pris på. Vi håper derfor å se mange gamle og nye ansikter på årets festival.

Det finnes oppgaver for enhver smak: i festivalteltet, på åpningen, kinovakter, maskinister, brannvakter, rigging, scenearbeidere og mye mer. Oppgaver vil variere etter ønsker og kapasitet, og skal gi mulighet til å nyte festivalen i all sin glans.

Vil du være med? Ta kontakt med frivilligkoordinator Daria Polishchuk på e-post daria@nordkappfilmfestival.no