- Oppfordrer til forslag på kandidater

Festivalsjef for Nordkapp Filmfestival, Edelh Ingebrigtsen, oppfordrer til å sende inn forslag til kandidater til årets filmstipend.

Festivalsjef for Nordkapp Filmfestival, Edelh Ingebrigtsen, oppfordrer til å sende inn forslag til kandidater til årets filmstipend.

Nordkapp Filmfestival utlyser også dette året filmstipendet på 15 tusen kroner.

DEL

Går du med en filmide i magen og er mellom 13 – 19 år? Nordkapp Filmfestivals filmstipend tildeles en eller flere ungdommer, en organisasjon som innen film ønsker å utvikle seg, sitt prosjekt eller aktivitet. Stipendet er et pengebeløp på kr 15 000 som sponses av Grieg Seafood skriver Nordkapp Filmfestival i en pressemelding til Finnmarksposten.

Overrekkelse av Nordkapp Filmfestival sitt filmstipend til ungdom skjer i forbindelse med åpningen av ungdomsfilmfestivalen 20. september.

Tildeles en eller flere

Nordkapp Filmfestival vil med dette utlyse et filmstipend som tildeles en eller flere ungdommer, en organisasjon som innen film ønsker å utvikle seg, sitt prosjekt eller aktivitet skriver de i pressemeldingen.

Stipendet er et pengebeløp på kr 15 000 som sponses av Grieg Seafood. Vi oppfordrer til å komme med forslag på kandidater til stipendet, eller at kandidater selv søker innen fristen 4. september.

Utlysning av filmstipend for ungdom

Forslag kan fremmes fra enkeltpersoner og organisasjoner. Personer og organisasjoner kan også selv søke om stipendet.

Aktuelle kandidater sender en søknad på stipendet med en kort begrunnelse til post@nordkappfilmfestival.no

Forslagsfrist er 25. august.

Artikkeltags