To nye læreplasser i kommunen: – Det er med stor glede at vi nå har fått dette til

FORNØYD: Fungerende ordfører Kjell-Valter Sivertsen er fornøyd med å få på plass to nye plasser for lærlinger i Nordkapp kommune.

FORNØYD: Fungerende ordfører Kjell-Valter Sivertsen er fornøyd med å få på plass to nye plasser for lærlinger i Nordkapp kommune. Foto:

To elever har fått læreplass innen barne- og ungdomsarbeid.

DEL

Fungerende ordfører Kjell-Valter Sivertsen har arbeidet for å få sikre inntak av to ekstra lærlinger i Nordkapp kommune.

– Nordkapp Arbeiderparti har programfestet ønsket om flere læreplasser i forbindelse med satsing på ungdom og utdanning, og nå leverer vi på dette. To ekstra læreplasser er nå avklart og de aktuelle elevene det gjelder er kontaktet, og er tilbudt læreplasser innen barne- og ungdomsarbeid, sier Sivertsen.

Han sier videre at Nordkapp videregående skole og Opplæringskontoret er viktige samarbeidsparter.

– Det er viktig å legge til rette for fagopplæring, slik at elevene har tilgang på læreplasser. Nordkapp kommune er en viktig arena for opplæring og det er med stor glede at vi nå har fått dette til.

Han takker administrasjon i kommunen for hurtig saksbehandling.

– Og takk til Nordkapp videregående skole for at de står på for å utvikle og ivareta gode tilbud til elever, både lokalt og regionalt.

Artikkeltags