Signerte ny kontrakt: – Dette er avgjørende

FORNØYDE: Signeringen av sponsor kontrakten mellom Fotballgruppa til HT&IF og Sparebank1 Nord-Norge gir mye igjen for begge parter kan sportslig leder Ole Dyrstad og banksjef Jens Bernhard Thomassen fortelle.

FORNØYDE: Signeringen av sponsor kontrakten mellom Fotballgruppa til HT&IF og Sparebank1 Nord-Norge gir mye igjen for begge parter kan sportslig leder Ole Dyrstad og banksjef Jens Bernhard Thomassen fortelle.

Artikkelen er over 1 år gammel

I forrige uke signerte HT & IF Fotballgruppa og Sparebank1 Nord-Norge kontrakten som viderefører samarbeidet og sponsoravtalen om ble inngått for tre år siden.

DEL

Denne uken fikk sportslig leder i Fotballgruppa til HT & IF overrakt en signert sponsoravtale fra Sparebank1.

Med denne signeringen er HT & IF Fotballgruppa sikret tre nye år med 100 000 kroner i utbetaling fra Sparebank1 Nord-Norge hvert år.

Avgjørende avtale

– Dette er avgjørende for at vi i fotballgruppa skal kunne forsette med den aktiviteten som vi har i dag, forteller Ole Dyrstad som er sportslig leder.

– Denne sponsoravtalen gjør at vi kan planlegge fremover, både hvilke turneringer vi kan delta på og hva vi kan dra på av seriespill, sier Dyrstad.

Høy aktivitet

Fotballgruppa til HT & IF har høy aktivitet, og fordi dette er en klubb i Finnmark følger det store transportutgifter med å drive idrett.

– Uten denne sponsoravtalen som sikrer Fotballgruppa 100 tusen kroner hvert år de neste tre år, måtte vi ha sett på hva alle utgifter vi har og gjort en vurdering på hva vi skulle vært med på. Vi hadde rett og slett vært nødt til å kutte i utgifter. Dette hadde også betydd kutt i turneringer for de 260 medlemmene til Fotballgruppa.

De deltar i dag i turneringer over hele Vest-Finnmark, og annethvert år sender de også både gutte- og jente spillere til Norway Cup. Dette alene koster 300 tusen.

En stor støttespiller

Sparebank1 har vært en stor støttespiller både for Fotballgruppa, men også for å få Nordkapp flerbrukshall ferdig som et (nesten) komplett idrettsanlegg.

– Vi har akkurat rundet en milepæl hvor vi har fått isolert flerbrukshallen. Der bidro Sparebank1 Nord-Norge med 350 tusen kroner. Dette er vi veldig takknemlige for, sier Dyrstad.

Nå mangler bare å få på plass en gymsal som kan avhjelpe den sprengte treningskapasiteten i Idrettshallen.

– Når man har fått dette til, er flerbrukshallen komplett.

Viktig for Sparebank 1

For Sparebank1 er denne sponsoravtale viktig for å bygge opp deres merkenavn.

– Dette er en del av vår visjon for Nord-Norge med å være med på å skape bolyst og aktivitet. Vi får både profilering og god omtale, og dette er veldig viktig for oss, forteller Jens Bernhard Thomassen, som er banksjef i Finanssenteret for Vest-Finnmark.

En del av lokalsamfunnet

– Vi som bank er en del av det Nord-Norske samfunnet og det er veldig hyggelig å kunne være med å bidra. HT & IF er en organisasjon som genererer bolyst, og vi er veldig godt fornøyde med den jobben de som klubb gjør og den posisjonen de har både lokalt, men også utenfor kommunegrensen, sier Thomassen.

– Vi vil bli enda mer bevisste på den merkevarebyggingen som klubbene gjør, og dette er noe vi ønsker å bidra til i enda større grad.

– Vi er alle en del av våre lokalsamfunn, avslutter han.

Artikkeltags