Dette gleder vi oss til!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Endelig var tiden for Nordkappfestivalen her igjen!

DEL

MeningerDette er de dagene hvor de utflytta kommer hjem, tørker noen tårer og mimrer over hvor fantastisk det egentlig er her.

Mange lurer nok fælt på hvorfor de flyttet, men de fleste lar det bli med luringen.

Uansett er det hyggelig at det er en helt spesiell festival som kommer like sikkert som snø i mai, hvert eneste år.

I år er det Nordkapp kommune selv som har tatt regien og man blir lovet en festival med styrket profil, som er annerledes og som har mer for både de store og de små festivaldeltakerne.

Vi gleder oss til å få være med på å se hva dere har fått til. Festivalprogrammet ser lovende ut.

Det har i Nordkapp kommune vært arrangert Nordkappfestival siden midten av femti tallet. Denne festivalen har med andre ord fått noen år på baken.

Den er imidlertid ikke en festival som har satt seg ned og blitt eldre, snarere tvert imot. Årets festival fremstår som ung og nyskapende.

Dette kan man takke alle de ildsjelene som bor her på Magerøya som vil så veldig gjerne skape liv og røre i vår vakre kommune. Det klarer de. Takk for det.

Den kommende uken får vi være med på både korpsstevne, festivalquiz, det blir Festivaltelt i år (fantastisk) hvor det blir flere konserter og musikk og det skal feires jubileum. Nordkapp kino har åpnet i ny drakt, og denne blir flittig brukt under hele Nordkappfestivalen. Det blir fiskebord og det blir festivalshow. Også kommer Erlend Osnes for å ha standup show. Nordkapp kommunes kulturpris skal deles ut, og dette er det alltid stor spenning rundt. Det er også gledelig å se at det er veldig mye for barn og unge å være med på, og man må nevne at Barnebokfestivalen «Bukkene Bruse» starter allerede i dag og varer frem til lørdag når Nordkappfestivalen åpner.

Nordkappmarsjen har også fått en facelift, og det er allerede mange som har meldt seg på til helt frivillig å få gnagsår samtidig som man går Norges mest spektakulære marsj.

Vi i Finnmarksposten skal forsøke så godt vi kan og være med på alt, dele alt og vise alle som ikke har tatt turen hit hva de går glipp av.

Ha en fantastisk Nordkappfestival alle dere som kommer for å være med og lykke til til alle arrangørene som bidrar med stort og større i de kommende ti dagene.

Vi gleder oss!


Artikkeltags