Gå til sidens hovedinnhold

Ordner gratis parkering for alle med parkeringsproblemer i snøkaoset

Artikkelen er over 1 år gammel

Nordkapp Havn er i full gang med å brøyte bussparkeringen nede i havna for at innbyggere med parkeringsproblemer kan stille bilen sin der- helt gratis. Dette gratistilbudet gjelder til fredags morgen.

Det er litt kaotisk i sentrum av Honningsvåg i dag etter et heftig snøfall de siste døgnene. Brøytetjenesten i Nordkapp kommune har ved flere anledninger oppfordret folk til flytte kjøretøy som står parkert i stikkveiene i Honningsvåg. Problemet er at mange da ikke har noen plasser å sette bilen.

Dette løser nå Nordkapp Havn med å rydde sin egen bussparkering for snø, slik at folk kan parkere kjøretøyene sine der.

Fjerner bommen

- Vi fjerner bommen slik at man kan kjøre inn og ut av bussparkeringen gratis. Grunnen til at vi gjør dette, er at vi fikk en henvendelse fra Nordkapp kommune, og vi ønsker å være behjelpelig og legge til rette for innbyggerne, sier Fredrik Helgesen, havnebetjent i Nordkapp Havn.

- Har du parkeringsproblemer, så kan du komme å parkere bilen din på bussparkeringen fra klokken 13 i dag . Fra i dag skal området vær ryddet og bommen fjernet, og de som har behov kan stå her til fredagsmorgen, sier Helgesen.