Reidar hardt ut mot Kristina Hansen. – Usmakelig og usaklig, svarer hun

Reidar Martinsen går hardt ut mot ordfører i Nordkapp og leder for Finnmark Arbeiderparti, Kristina Hansen, i et debattinnlegg. Hansen syns innlegget er usaklig.

Reidar Martinsen går hardt ut mot ordfører i Nordkapp og leder for Finnmark Arbeiderparti, Kristina Hansen, i et debattinnlegg. Hansen syns innlegget er usaklig. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Reidar Martinsen har skrevet et debattinnlegg der han kritiserer Kristina Hansen både som leder for Finnmark Arbeiderparti og som ordfører i Nordkapp kommune. – Skjønner at han har et behov for å få utløp for sin frustrasjon, svarer Hansen.

DEL

I innlegget skriver Martinsen at Kristina Hansen, som leder for Finnmark AP, må innrømme at slaget er tapt når det kommer til regionreformen. Han mener det er ødeleggende for Finnmark at Finnmark AP ikke er enig med partileder Jonas Gahr Støre.

«Kristina Hansen bør komme seg hjem til Nordkapp å prøve å ivareta sitt ordførerverv.», skriver han videre.

LES HELE INNLEGGET HER: «Det er helt utrolig hvilken arbeidskapasitet Kristina Hansen har. Noe må det vel gå utover?»

Videre skriver Martinsen om negativ utvikling i folketallet i Nordkapp og lurer på om det har sammenheng med arbeidsmiljøet i kommunen. Han hevder også at kommunen mangler boligtomter.

«Kommunen mangler boligtomter, men du Kristina nekter å vedta vårt private reguleringsforslag om å bygge 8 boenheter i Vinkelen. Hvis Johan Castberg blir realisert vil det selvfølgelig bli behov for boliger, men kanskje du Kristina vet noe annet?», skriver Martinsen.

– Bør heie på engasjement

Kristina Hansen har lest debattinnlegget.

– Jeg skjønner at Reidar Martinsen har et behov for å få utløp for sin frustrasjon over at kommunestyret ikke ga han tillatelse til å bygge leiligheter i gamle barnehagebygget, som han har plassert inne i Storbukt, sier hun.

Hun syns innlegget er usmakelig og usaklig og mener det inneholder flere faktafeil.

– Samfunnet trenger engasjerte folk som er villig til å påta seg verv. De bør heies på, for det er faktisk for få som vil. Det er ikke en forbrytelse å være ambisiøs, verken for menn eller kvinner og jeg er stolt over å nyte høy og brei tillit, sier hun og påpeker at hun ikke er og aldri har vært leder for Nordkapp Arbeiderparti.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags