Gjenvalgt som leder i AUF i Finnmark

Artikkelen er over 1 år gammel

AUF i Finnmark har denne helga hatt årsmøte i Jergul. Gjenvalgt fylkesleder Silje Vollan Nilsen er klar for å løfte organisasjonen til nye høyder å gleder seg til å jobbe dag og natt for valgseier i september skriver AUF i en pressemelding.

DEL

Meninger Med over 320 medlemmer i ryggen og fylkets desidert største ungdomsorganisasjon skal vi kjempe for frihet, likhet og solidaritet.

- Jeg er utrolig stolt over tilliten fylkesårsmøte har gitt meg til gjenvalg som leder og jeg er klar for å styrke organisasjonen i Finnmark. Det skjer mye spennende i Finnmark, og det vil vi være en del av. Vi skal være synlige i media, leserinnlegg, radiodebatter, sosiale medier og selvfølgelig på skolene i hele Finnmark sier Nilsen, og fortsetter:

- Dessuten går vi inn i et viktig valgår, hvor vi skal male hele Finnmark rødt, og få rekordmange unge inn i kommunestyrer og på fylkestinget. AUF skal være finnmarksungdommens talerør, og vi skal alltid jobbe for det som er viktig for ungdom i Finnmark. Under årsmøtet gjorde vi viktige vedtak om blant annet bærekraftig forvaltning av laksefjorder, øke satsningen på velferdsteknologi, forbedre LOSA-ordningen og øke bolyst i distriktene.

Med seg på laget har Silje et dyktig team som består av:

  • Leder - Silje Vollan Nilsen (Nordkapp AUF)
  • Politisk nestleder - Thomas Fredrik Kristensen (Alta AUF)
  • Organisatorisk nestleder – Chris Jørgensen (Hammerfest AUF)
  • Styremedlem – Andrine Klausen Simonsen (Alta AUF)
  • Styremedlem – Svend-Tore Randa (Sør-Varanger AUF)
  • Styremedlem – Elise Grønnli Pettersen (Sør-Varanger AUF)
  • Styremedlem – Gaute Klogh Henriksen (Vadsø AUF)
Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags