Gå til sidens hovedinnhold

Radio Korona - live fra kinoen

Det inviteres til romjulskos med Radio Korona på Nordkapp Kino 28 og 29. desember.

Pressemelding

I år blir det en annerledes jul uten tradisjonelle show og revyer. I et år som har vært preget av sosial distansering og ulike grader av isolasjon, blir vi stadig påminnet hvor viktig interaksjon og samhold mellom folk i et lite samfunn er.

Når vi nå nærmer oss den mørkeste tida av året, og en juletid hvor samvær og felleskap blir en mangelvare for mange, er det spesielt sårt å miste det lyspunktet romjulstiden i Nordkapp tradisjonelt skal være. Derfor har vi sett på ulike muligheter for å lage trygg, koselig og lett tilgjengelig romjulsunderholdning til befolkningen, der smittevernreglene kan overholdes.

Konseptet «Radio Korona» ble til da Norge ble nedstengt i mars, og ble sendt på Radio Nordkapp hver fredag i denne perioden. Befolkningen tok tiltaket godt imot, og nå ønsker vi å bygge videre på ideene og nerven fra disse programmene med et liveshow fra kinoen som blir direktesendt på internett.

«Radio Korona live» blir et talkshow fra scenen på kinoen der publikum som sitter hjemme kan følge videostrøm og delta interaktivt. Romjulskos med Radio Korona vil inneholde mye humor, lokale og nasjonale innslag, musikalske gjester og konkurranser. Det vil også bli utdeling av ungdommens kulturpris.

Vi vil gi noe tilbake!

Dette er en type underholdning i kommunen, og skal fungere som et plaster på såret for de som hadde sett fram til en festlig jul med revy og show. Vi sikter høyt, og satser på høy produksjonskvalitet og innhold med sjel.

Et eventuelt overskudd av arrangementet ønsker vi å gi til de foreningene som har mistet sin viktigste inntektskilde denne julen; Turnrevyen, Nordvågrevyen og musikkshowet.

Vi jobber også med en Vipps-konkurranse der pengene går direkte til disse. Uten å si for mye, så vil denne konkurransen gå ut over programlederne…

Med Nordkapps kino sine gode fasiliteter, er det her mulig å opprettholde smittevern og hygienetiltak i tråd med de nasjonale restriksjonene for et begrenset antall publikummere. Derfor er det også eksklusive billetter tilgjengelig for publikum som ønsker å være i salen. Vi anmoder at personer fra samme kohort bestiller billetter sammen. Billetter for nettilgang vil også selges.

Det vil bli opprettet et arrangement på Facebooksiden til Radio Korona og i andre kanaler, der billettinformasjon og annen viktig informasjon om arrangementet vil bli delt.

Arrangører: Nordkapp Kino v/Steffen Ditlefsen og Radio Korona