Gå til sidens hovedinnhold

Skeptisk julenisse avlyser besøket på søndag

Julenissen har tatt kontakt med HHI og har fortalt at han er skeptisk til koronasituasjonen i Nordkapp. Dermed blir tenningen av julegranen med besøk av julenissen avlyst.

I en e- post til Finnmarksposten skriver leder i HHI, Eli Nilsen, at de dessverre må avlyse tenning av julegrana nå førstkommende søndag. Årsaken er følgende:

Julenissen er litt skeptisk til koronasituasjonen her i Nordkapp og kommer derfor ikke til julegrantenninga nå første søndag i advent. HHI har derfor av samme grunn avlyst arrangementet vi bruker å ha ved tenning av julegrana på Rådhusplassen. Julenisse har derimot lovet HHI at han kommer til Honningsvåg 16. desember – det blir derfor julenisse, musikk og tjooghei torsdag 16. desember fra kl 1730 ved museet – så fremst koronaen har roet seg ned.

Både julenissen og HHI er lei oss for at vi ikke kan møtes å tenne julegrana og gå rundt juletreet, men vi holder ut litt til slik at vi alle får en fin førjulstid. Butikkene har langåpent hver torsdag og husk at man får gullodd ved å handle på torsdager – og foreløpig så bruker vi munnbind alle sammen!

Vær smart – handle lokalt oppfordrer leder i HHI, Eli Nilsen i e-posten.