Gå til sidens hovedinnhold

Stengt, stengt og atter stengt: Gjør nye vurderinger klokken 12

Artikkelen er over 1 år gammel

Både på Magerøya og på Nordkyn er det mer stengte veier enn åpent, og værvarslinga lover ikke noe bedring med det første.

I dag tirsdag melder det nordvestlig sterk kuling utsatte steder, i ettermiddag minkende til bris i vest. Snøbyger, vesentlig i nordlige strøk.

Fra tirsdag kveld blir det kraftig fralandsvind i Nordland, Troms og VestFinnmark . Lokalt kan det bli vindkast på 27 meter per sekund.

Onsdag økning til sørlig sterk kuling utsatte steder, lokalt liten storm utsatte steder i Vest-Finnmark, om kvelden minking til liten kuling i vest. Etter hvert litt snø først på Vidda.

I Nordkapp er strekningen Nordkapptunnelen- Hønsa stengt på grunn av uvær. Her skal man gjøre en ny vurdering klokken 12. Dette gjelder også for strekningen Honningsvågtunnelen - Nordkapptunnelen.

Det er også stengt fra Nordmannset og helt opp til Nordkapp. Veien fra Nordmannset til Kamøyvær er stengt på grunn av oppryddingsarbeid.

På Nordkyn er Ifjordfjellet stengt på grunn av uvær. Det samme er Hopseidet- Mehamh, og Mehamnelvbru- Kjøllefjord. Mellom Bekkafjord og Hopseidet er det også stengt, men her skal man gjøre en ny vurdering klokken 12.