Digital turistinformasjon til hele Finnmark

Jarl Inge Roxrud. Travel-Finnmark

Jarl Inge Roxrud. Travel-Finnmark

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Hele Finnmark får nå sin egen, felles digitale turistinformasjon. Hver bedrift som har mange mennesker innom kan fungere som en helårlig turistinformasjon i sitt nærmiljø og for hele fylket skriver Travel-Finnmark i en Pressemelding.

DEL

Brukergruppene er like mye lokalbefolkningen som tilreisende.

www.travel-finnmark.no informerer om severdigheter og opplevelser for alle, enten de bor i Finnmark eller er på reise her.

På nett er innholdet selvfølgelig tilgjengelig over hele verden.

Nettstedet legges ut til fritt bruk for alle kommuner, overnatting- og spisesteder, butikker, bensinstasjoner, venterom, og andre steder hvor folk ferdes.

Det skal være et hendig verktøy om noen spør hva man kan se eller gjøre i nærheten.

Alle som ønsker å informere sine besøkende kan kjøpe sitt eget nettbrett med et stativ, eller en touch-skjerm montert tilgjengelig for publikum.

Nettsiden inneholder mer en fire hundre artikler om Finnmark og binder hele fylket sammen forteller Jarl Inge Roxrud i Travel-Finnmark.

Alt systematisert etter hva som finnes I hver kommune, langs veien til (F.eks til Nordkyn), kirker i Finnmark, museer, mytiske plasser, ruiner etter siste verdenskrig i Finnmark osv. Systemer er under kontinuerlig utvikling og oppdatering.

Man kan legge inn www.travel-finnmark.no som forside og spesifiserer bruken, enten ved å låse bruken til kun nettstedet eller sette inn et maks antall sekunders stillstand før forsiden automatisk kommer opp igjen.

Bruken av nettstedet er gratis. Travel-Finnmark presenteres nå over hele fylket. Den presenteres på et stativ klart for montering på et bord, eller en hylle.

Travel-Finnmark er et snart tyve år gammelt prosjekt. Det ble startet i 1999 av Jarl Inge Roxrud som fremdeles eier konseptet.

Starten var med fire store informasjonstavler ved alle innfartsårene til fylket. I dag med bilder av severdigheter fra hele fylket systematisert geografisk og etter tema.

Nå er Travel-Finnmark utvidet til å bli et nettsted.

På nettsidene er det over fire hundre artikler.

Tavlene har informert om Finnmark i snart tyve år og er oppdatert med jevne mellomrom.

Idag er tavlene synkronisert med nettsidene som utdyper informasjonen. Nå utfordres privat og offentlig næringsliv: - Bli en lokal, digital turistinformasjon for hele Finnmark.

Hvis bedriften kjøper en touch-skjerm legger du inn www.travel-finnmark.no som forside og stiller den inn slik at - hvis den har stillstand på f.eks 45 sekunder kommer forsiden tilbake forteller Roxrud i pressemeldingen. Mer informasjon om dette får man ved å kontakte Travel-Finnmark.

Mer informasjon Jarl Inge Roxrud Mail: post@travel-finnmark.no Telefon 915 18 258

Artikkeltags