«Så langt i år har Finnmarksposten en større vekst i antall abonnenter enn blant andre regionavisa Nordlys»

Redaksjonssjef og journalist, Randi Iren Olsen, og journalist Stine Serigstad.

Redaksjonssjef og journalist, Randi Iren Olsen, og journalist Stine Serigstad. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Etter at vi lanserte Finnmarksposten.no i desember i fjor hadde vi håpet på en økning i antall abonnenter, men vi hadde ikke våget å drømme om en slik utvikling som vi har sett.

DEL

UKESLUTT Faktum er nå, per 29. mai, at Finnmarksposten har fått mange hundre nye abonnenter! Vi har en økning på utrolige 76 prosent i abonnementsbasen vår. Det er nesten så vi ikke tror det.

Så langt i år har Finnmarksposten en større vekst i antall abonnenter enn blant andre regionavisa Nordlys. Vi er stolte og ydmyke over den fantastiske responsen dere har gitt oss!

Økonomisk har vi også sett bedring. Å skape en bærekraftig drift er utfordrende i det lille markedet vi har her ute, men deres bidrag hver eneste måned er med på å sikre at vi kan drive lokalavis også i fremtida. Etter lang tid med minus i regnskapet kunne vi notere oss for plusstall i april, riktignok bare 7.000 kroner på «rett side». Det er fortsatt tøft, men vi jobber knallhardt hver måned for å kunne få inn de annonseinntektene vi trenger for å klare å ha grønne tall fremover.

For lille Finnmarksposten er dette naturligvis en helt ekstrem presentasjon å notere seg for en slik abonnementsvekst. I Amedia-konsernet sitter det folk oppover i systemet som nærmest gnir seg i øynene over det eventyret som har utspilt seg med Finnmarksposten på den ytterste Magerøy i Finnmark.

For oss er dette selvfølgelig et svar på at dere som er abonnenter åpenbart setter pris på tilbudet vi gir, og er villig til å betale for det. Den tilliten tar vi ikke lett på. Hver eneste dag gjør vi alt vi kan for å levere best mulig innhold slik at dere som abonnenter blir fornøyde.

Dere som lesere må ikke nøle med å gi tilbakemelding om det er ting dere savner og ville sett mer av hos oss. Vi gjør så godt vi kan for å dekke så mye som mulig, men setter stor pris på både ris og ros slik at vi kan bli enda bedre.

Akkurat nå vet vi at veldig mange er opptatt av saken om Nordkapplatået. Vi i Finnmarksposten skulle gjerne ønsket oss enda større ressurser for å gå dypt inn i saken og avdekke hva som har skjedd og hvordan man har havnet i denne situasjonen, med eiere som kan sitte på Oslo vest og håve inn penger fra turismen på Nordkapp. På egen kjøl har vi dessverre begrenset med ressurser med våre to journalister. Derfor har vi søkt midler for å kunne grave dypt i denne saken fra eksternt hold, og håper vi får tilsagn på det. Dette er en svært viktig sak for befolkningen i Nordkapp og der vil Finnmarksposten være nyhetsledende!


Artikkeltags