Tusen takk for tilliten!

ETT ÅR: 1. desember er det ett år siden vi, Randi Iren Olsen og Stine Serigstad, kunne feire åpningen av Finnmarksposten.no.

ETT ÅR: 1. desember er det ett år siden vi, Randi Iren Olsen og Stine Serigstad, kunne feire åpningen av Finnmarksposten.no. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er i dag nøyaktig et år siden Finnmarksposten.no ble lansert og en ny tid startet for Finnmarks eldste lokalavis. Det har vært et fantastisk år og det kan vi takke dere for som har gitt oss en mottakelse vi ikke hadde sett for oss i det hele tatt.

DEL

MeningerFinnmarksposten er en 152 år gammel lokalavis.

Det er ingen hemmelighet at økonomien i avisen ikke har vært av den beste over flere år, og inntil for kun et år siden så det ganske så mørkt ut. Nå har dette sakte men sikkert snudd og følelsen av å være på rett vei er begynt å få feste.

Helt til 1. desember i 2017 kom avisen ut en gang i uken på papir og slagordet har i mange år vært «Et nummer i uka, nok for de fleste».

Ved å lansere vår egen nettavis har vi sett at dette ikke stemmer, for leserne vil ha nyheter når det skjer. Hver dag, hele tiden.

Dette har vi forsøkt å leve opp til og vi ønsker å bli enda bedre. Derfor er det veldig hyggelig at vi fra 1. januar er to heltidsansatte i redaksjonen. Vi er glade for at våre lesere er flinke til å komme med tips, og at terskelen ikke er høy for å stikke innom kontoret vårt i Storgata.

Fortsett med det!

Vi tar samfunnsoppdraget vårt på alvor og vi ønsker å belyse det som faktisk skjer i vår flotte kommune. På godt og på vondt.

Det er vår jobb å kikke makta i kortene og belyse kritikkverdige forhold. Det er vår jobb å informere om beslutninger som blir tatt som får konsekvenser for folk. Det er vår jobb å dekke ulykker og politisaker.

Heldigvis er det også vår jobb å formidle gode nyheter. Vi dekker turnoppvisninger og festivaler. Vi skriver om julebrustesting og er til stede på julegrantenning.

Poenget er at vi er her for dere, for nordkappsamfunnet. Og det skal vi fortsette med - både på papir og på nett.

Artikkeltags