Gå til sidens hovedinnhold

En suksess-historie

Artikkelen er over 3 år gammel

UKESLUTT Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er få måneder siden vi i Finnmarksposten lanserte vår nettavis. 1. desember puttet ordfører Kristina Hansen inn kabelen på kontoret i Honningsvåg. Siden da har det vært mange milepæler.

Mottakelsen har nemlig vært formidabel! Det har vært en mye bedre utvikling enn vi har turt og håpe på, vi slår stadig de målene vi har satt oss. Vi setter nye leserrekorder, og i vårt konsern, Amedia, blir suksessen virkelig lagt merke til. Mange ser nå til Finnmarksposten i Nordkapp og hvordan vi har lyktes med å etablere nye digitale brukervaner på kort tid.

Antall abonnenter har økt voldsomt siden oppstarten. Fasit nå er at Finnmarksposten har 150 flere abonnenter enn ved inngangen til 2018. Det er helt utrolige tall for en så liten avis som oss med et godkjent opplag på rett over 1.100.

At dere lesere er villige til å betale for nyhetsdekningen betyr alt for oss. Det er nemlig ikke enkelt å drive avis med 2,2 millioner kroner i omsetning. Det er vanskelig å skape lønnsomhet, og vi skal være så ærlige at vi økonomisk ikke er der vi skal være enda.

Samtidig hjelper det på med stigende abonnementsinntekter. Det går i riktig retning, og vi jobber hver eneste dag med å gi dere det siste som skjer i vårt område så enda flere vil være med og abonnere. For at vi skal kunne overleve og være bærekraftig også i fremtiden, betyr det alt for oss å ha dere på laget!

Vi opplever svært få som er kritiske til at vi er nødt å forbeholde innholdet vi lager for våre abonnenter. De aller fleste skjønner at det koster å produsere nyheter og er med og bidrar til at vi kan få med oss det som skjer av stort og smått i kommunen og regionen. Vi lover at vi skal utvikle oss videre, og leverer masse godt innhold til dere i ukene og månedene som kommer.

Tusen takk til alle dere som er med og støtter opp om oss! Vi vil ønske alle våre lesere en riktig god påske. Følg med på Finnmarksposten.no for siste nytt gjennom påsken!