Vi gir deg tilgang til over 70 aviser og nettsteder ut april

I dagens situasjon med koronaviruset tar Finnmarksposten sitt samfunnsansvar på alvor. Som din fremste nyhetsformidler har du som abonnent tilgang til alt innholdet i din egen lokalavis.

DEL

Men nå åpner vi også innholdet i over 70 andre aviser og nettsteder for deg.

Vi mener det i dagens situasjon er riktig og viktig at du som abonnent får tilgang til så mye nyheter som overhodet mulig, og fra hele landet, slik at du kan holde deg oppdatert på det som skjer rundt deg og rundt dem du bryr deg om.

Dette kan vi gjøre fordi Finnmarksposten er del av mediekonsernet Amedia, som eier og utgir aviser i hele Norge og som samlet har over 900 journalister som daglig rapporterer om det som skjer.

Vi kaller tilgangen til alt innholdet i våre aviser for +Alt. Frem til utgangen av april får du derfor som abonnent dette tilbudet helt uten ekstra kostnad.

Alt du trenger å gjøre for å få digital tilgang til aviser fra alle deler av Norge, er å bekrefte ved å følge lenken under. Du vil da kunne lese alle pluss-artiklene på de Amedia-avisene du skulle ønske med din aID-profil.

https://www.finnmarksposten.no/abo/info/plussalt

Alle våre abonnenter har fått tilsendt en link de kan gå inn på på e-posten de har registret på sitt abonnementet.

Den åpne og frie tilgangen til å lese plusset innhold på de ekstra avisene vil vare frem til utgangen av april. Det kommer ikke til å bli gjort noen endringer på ditt abonnement. +Alt er kun tilgjengelig for privatkunder.

Artikkeltags