0

Aldri før har lokale nyheter vært viktigere

- og aldri før har flere lesere besøkt sin lokalavis for siste nytt

0

Alle våre lokalaviser har i en årrekke bygget sterke relasjoner til leserne, der stikkord som tillit, nærhet og troverdighet er beskrivende for relasjonen.

0
0

I situasjonen vi nå står i, er det lokale nyhetsbildet viktigere enn noen gang. Det norske folk vil ha nyheter som er tett på og relevant for den enkeltes hverdag.

0
0

Dette har resultert i en trafikkvekst på 49% på våre digitale lokalaviser, samtidig som at leserne på papir bruker 27% mer tid på å lese avisen.

0
0


Jeg går alltid til lokalavisen for å sjekke om det har skjedd noe nytt"

Skal vi være her i morgen, må vi stå sammen i dag

Nå opplever Norge den største arbeidsledigheten siden krigen. Menneskene, jobbene og det lokale næringslivet går en usikker fremtid i møte. Dere annonsører, i likhet med de lokale mediehusene, er en del av nettopp dette. Vi er menneskene som bor, jobber og heier på vårt lokalmiljø. Vi er arbeidsgiverne som jobber dag og natt for å ta vare på våre ansatte og deres arbeidsplasser. Skal vi komme oss gjennom dette er vi nødt til å stå sammen. 

Derfor er vårt største ønske til dere annonsører at vi sammen kan finne gode løsninger som ikke bare skaper god kommunikasjon og annonseeffekt, men løsninger som også bidrar til fellesskapet og den norske velferdsstaten.


Vi som mediehus vil gjøre vårt ytterste for at du som annonsør skal bli ivaretatt i denne tiden, og sette sammen gode annonsepakker som sikrer deg effekt. 


tradisjoner

Et førstevalg for lokale nyheter

Sterke

Sterke

posisjoner

Et nært forhold til sin lokalavis

Fra hele landet, til hele Norge


salgmateriell-amedia_a-logoer_perdes19.png

Sterke

merkevarer

75 lokalaviser + Nettavisen.


Nå dine kunder der de er

Med lang erfaring, innsikt og lokal spisskompetanse vil vi sikre at ditt budskap treffer riktig målgruppe, til riktig tid og på riktig sted.

Trygt annonsemiljø

Redaktørstyrt medie. Vær trygg på hvor din annonse vises.

Bred dekning

Nasjonal kraft - lokal dybde. Du kan annonsere i din lokalavis eller nå hele Norge gjennom Amedias distribusjonsnettverk bestående av 75 lokalaviser og Nettavisen.no.

Tillit og troverdighet

Alle våre lokalaviser har i en årrekke bygget sterke relasjoner til sine lesere, hvor stikkord som tillit, nærhet og troverdighet er beskrivende for relasjonen.

Bidra til norsk økonomi

Dine annonsekroner bidrar til det norske samfunn i form av skatt og sikring av arbeidsplasser.

Hvorfor annonsere i lokalavis nå?


Annonser som gir effekt

Vårt løfte til deg som annonsør er at vi alltid skal levere effekt. Gjennom innsikt, data og tett oppfølging hjelper vi deg med å nå dine målsettinger.

Mange annonsører har i denne spesielle tiden et sterkt behov for å kommunisere rundt egen merkevare, eller finne alternative kanaler for å fremme sine produkter og tjenester. Gjennom våre annonseprodukter, vil du som annonsør nå ut med ditt budskap i en trygg, relevant og troverdig kontekst.

millioner lesere

registrerte aID-brukere


1 429 646
2 656 500

Kommunikasjon rett inn i hverdagen til Norges befolkning

Annonser hos oss, og nå daglig ut til:

Vil du annonsere i en eller flere av Amedias lokalaviser? Ta kontakt på marked@amedia.no.


For innholdsmarkedsføring - ta kontakt med salgsdirektør i Spray, Martina Sahlin martina.sahlin@spray.no 

"

Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.

Personvernerklæring / Informasjonskapsler

image.png